Aanleiding

Voorjaar 2018 ontving Wilma een mail van Thea. Haar echtgenoot Ger, jazz-musicus van beroep, wilde heel graag muziek maken maar wist niet hoe en met wie. 

Wilma heeft daarop contact met Pieter gezocht. Pieter en Wilma zijn vervolgens met gitaar bij Ger en Thea langs geweest. Toen ze zagen hoe blij Ger werd van het samen muziek maken, was het duidelijk: hier gingen ze mee door. 

Het balletje begon te rollen. Mireille van Ontmoetingscentrum Bloemenstroom wilde graag meedoen en Herman en Kees – Pieter zijn bandgenoten van PB&The Jags – waren ook direct enthousiast. Op vrijdag 16 november 2018 vond de eerste jamsessie plaats in de zaal bij Welzijn Bloemendaal: All that Swing was een feit!

Het bleek een schot in de roos; het werd een groot feest. Ook Karel sloot zich bij ons aan. Om de twee weken wordt samen met Pieter, Kees, Herman en Karel muziek gemaakt. Zanger Wim zingt uit volle borst zijn favoriete nummers en Jaap begeleidt vol overgave alles op zijn mondharmonica. De deelnemers van Ontmoetingscentrum Bloemenstroom en vele andere belangstellenden vormen iedere keer een enthousiast en dankbaar publiek, dat dansend, zingend en swingend meedoet.