All that Swing zoekt muzikanten

All that Swing zoekt muzikanten

All that Swing is een prachtig music & mind-project, waarbij gouden tijden herleven.  Swing, blues, jazz; mensen met een muzikaal verleden – of liefde voor muziek – spelen en dansen samen. Een aantal van hen heeft te maken met een brein dat zo nu dan even hapert – veelal door dementie. Hou jij van muziek? Speel (of speelde) je een instrument? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te komen doen. 

In november 2018 vond de eerste jamsessie plaats in de zaal bij Welzijn Bloemendaal. Het bleek een schot in de roos; het werd een groot feest! Iedere twee weken wordt op vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur afwisselend in Bloemendaal en op locatie muziek gemaakt. De deelnemers van Ontmoetingscentrum Bloemenstroom en vele andere belangstellenden vormen iedere keer opnieuw een enthousiast en dankbaar publiek, dat dansend, zingend en swingend meedoet. 

All that Swing is een unieke samenwerking, waarbij mensen met en zonder een haperend brein met elkaar muziek maken, zingen, dansen, genieten en vooral veel plezier hebben. Mensen die mee willen spelen zijn van harte welkom!